Dhr. Max Moester

PTED operatie volledig vergoed, een fijne ervaring!

Nadat ik ontwaakt was uit mijn narcose vroeg Dr. Jost Thissen of ik stukje kon gaan lopen. Ik dacht eerst dat hij een grapje maakte, maar ik stond op en ik kon weer lopen! Pijnvrij! Het was ongelofelijk en ik was zo mega blij. Bovendien heb ik ook nog een volledige vergoeding voor mijn PTED hernia operatie van 100% gekregen.

Dhr. Steffan olde Bolhaar

Eindelijk pijnvrij na hernia operatie bij Herniapoli!

Na de hernia operatie ontwaakte ik uit mijn narcose volledig pijn vrij!! In de middag mocht ik uit bed en mocht ik lopen. Met verbazing en een lach op het gezicht ging dit zonder pijn! Wat een heerlijk gevoel, na zoveel pijn te hebben gehad. Ik had nooit gedacht dat ik zo snel na mijn hernia operatie van de pijn verlost zou zijn.

Mevr. Marleen de Haan

Een ervaring om nooit meer te vergeten!

Ik wil het iedereen met een hernia aanraden! Wat een fijne ervaring is het geweest, die ik wel spannend vond! Het team van Herniapoli heeft mij met alles zeer goed geholpen. Vanaf het eerste moment dat ik contact zocht, over hoe het hele traject zou gaan verlopen? Had ik meteen een goed gevoel! Hier wilde ik mij laten behandelen.

Dhr. Henk Zuidberg

Herniapoli en Dr. Guido Ostermann uitermate dankbaar.

Binnen 2 weken nadat Dr. Guido Ostermann mijn beelden heeft bekeken, ben ik in de kliniek geopereerd met de PTED hernia operatie techniek volgens het doorontwikkelde Duitse PTED protocol. De begeleiding door het team van Herniapoli was uitstekend. Het intakegesprek met Dr. Ostermann en de narcotiseur was prettig en geruststellend.

Dhr. Robert Poortinga

Dankzij Herniapoli kan ik mijn werk als pianist weer uitoefenen

Dr. Guido Ostermann van Herniapoli.nl kwam de dag voor de PTED herniaoperatie kennismaken en gaf mij tijdens het intakegesprek veel vertrouwen over de uitkomst van deze operatie. Van de operatie zelf heb ik niets meegekregen, aangezien deze plaats vond onder volledige narcose, zodat er geen kans was op enige beweging.

Hallo, hoe kunnen we u helpen?

    Vul je gegevens in en ontvang onze brochure in je mailbox.