Dhr. Poortinga

Dankzij Herniapoli.nl kan ik mijn werk als pianist weer uitoefenen en samen met mijn vrouw weer concerten verzorgen

Dhr. Frans Visser, CEO Orfa Visser

Het afgedwongen geluk dankzij PTED operatie

Tijdens de Intelligente lock down als gevolg van corona, ben ik bezig met de algen aanslag van de schuur en de muur te borstelen. Hoewel ik al langere tijd met hernia problemen kampte, schoot het mij plotseling in mijn rug. Met de dag werd de pijn in mijn bil en been erger. Pillen gekregen van de huisarts en een fysio gevonden die me snel wilde helpen. Deze constateerden al gauw dat de hernia op is gaan spelen en waarschijnlijk een zenuwwortel bekneld. Ik besloot me middels de PTED operatie er aan te laten helpen.

Mevr. Anderson

Eindelijk weer wandelen

Ik werd in februari van dit jaar opeens wakker met een akelige pijn in mijn onderrug. Vanaf die dag kon ik niet meer wandelen of fietsen. Ik kon niet meer werken en ook de dagelijkse dingen voor mijn gezin doen was niet meer mogelijk. Ik moest allereerst pijnstilling slikken, maar hier hou ik niet van.

Anoniem

Zelfs na bewijs geen operatie in Nederland

Al meer dan 5 jaar ervoer ik rugklachten. Ik dacht altijd dat dit lag aan mijn werk of de houding wanneer ik liep. Dus ik heb eerst fysiotherapie geprobeerd. Dit hielp voor kortere periodes. Daarna weken rust gehouden en ook toen werd het niet beter. De zeurende pijn kwam elke keer terug. Toch kreeg ik geen operatie in Nederland.

Dhr. Harmsen

Fantastisch geholpen!

Na 3 jaar van het kastje naar de muur te zijn gestuurd, eindelijk met mijn rugklachten terecht gekomen bij de Herniapoli. Ik kreeg altijd maar te horen dat ik er maar mee moest leren leven. Toen ik bij de Herniapoli terecht kwam, voelde ik meteen dat ik serieus genomen en werd duidelijk dat mijn rugklachten met een PTED operatie verholpen konden worden.

Hallo, hoe kunnen we u helpen?