Snel een MRI-scan?

Via Herniapoli kan je een MRI-scan maken van je rug zonder verwijsbrief. Na afloop van de scan wordt direct de uitslag met de radioloog besproken. Indien nodig geeft neurochirurg Dr. Jost Thissen direct een behandeladvies. Maak vandaag nog een afspraak en het onderzoek kan worden uitgevoerd binnen 1 à 2 werkdagen.

  • Geen wachtlijst & direct de uitslag van de radioloog;
  • Inclusief beoordeling van neurochirurg dr. Jost Thissen;
  • Je ontvangt van ons de mri scans digitaal
  • Diagnose & behandelplan binnen 1 werkdag

Meer informatie? Bel 074 8200 100 of bel mij terug.

Afspraak maken MRI-scan

"*" geeft vereiste velden aan

Eerder geopereerd aan de rug?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak binnen 2 dagen

Veel gestelde vragen

Wanneer ontvang ik de uitslag van mijn MRI-scan?

Direct na het onderzoek neemt onze radioloog de tijd om de resultaten met jou te bespreken. We begrijpen dat jouw gezondheid van groot belang is, daarom zorgen we ervoor dat je meteen op de hoogte bent van de bevindingen. Mocht er een onderliggend probleem in je onderrug zijn dat verantwoordelijk is voor de symptomen die je ervaart, dan zullen we ervoor zorgen dat onze neurochirurg, dr. Jost Thissen, direct naar jouw MRI-scan kijkt. Hij zal deze grondig bestuderen, met behulp van het ingevulde diagnoseformulier als leidraad. Vervolgens zullen wij zijn bevindingen met jou delen tijdens een telefonisch gesprek aan het einde van de onderzoeksdag. Jouw gezondheid staat bij ons voorop en we zullen er alles aan doen om je duidelijkheid en zorg op maat te bieden.

Lees meer ...

Kan de neurochirurg direct mijn MRI-scan beoordelen?

Ja, bij ons kan de neurochirurg direct je MRI-scan beoordelen. Nadat de MRI-scan is uitgevoerd heb je aaneensluitend een gesprek met de radioloog in de kliniek. In de tussentijd ontvangen onze zorgadviseurs op kantoor de beelden in een beveiligd online portaal. Hierdoor kunnen we de gemaakte MRI-scan ook delen met onze neurochirurg Dr. Jost Thissen. Hij zal de beelden en het ingevulde diagnose formulier grondig analyseren en zijn bevindingen met ons delen.

Dit stelt ons in staat om jou binnen 1 werkdag van een gericht behandeladvies te voorzien. Op basis hiervan kunnen we samen de volgende stappen in je zorgtraject bepalen om van de symptomen af te komen.

Lees meer ...

Hoe verloopt het onderzoek?

Bij aankomst in onze kliniek word je ontvangen door een Nederlandse begeleider. Daarna begeleiden we je naar onze moderne 3-tesla MRI-scan. Zodra de scan is afgerond, volgt direct een gesprek met onze radioloog. Hij zal uitgebreid de resultaten van de MRI-scan met je bespreken, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de bevindingen.

Tegelijkertijd ontvangen we op ons kantoor de digitale versie van de MRI-scan in ons portaal. Dit stelt ons in staat om de scan direct te delen met onze neurochirurg, dr. Jost Thissen. Hij zal de resultaten zorgvuldig bestuderen en zijn bevindingen met ons delen, waarna wij deze vervolgens met je telefonisch bespreken.

Binnen één dag ontvang je van ons een gedegen diagnose en indien nodig een persoonlijk behandeladvies. Op deze manier voorkomen we onnodig lange wachttijden en bieden we je direct dezelfde dag meer duidelijkheid over jouw situatie.

Lees meer ...

Je antwoord niet gevonden?