Privé kliniek Procelsio

Hernia | Stenose | Spondylolisthesis

Vrijblijvend behandeladvies

Een hoge mate van expertise

Herniapoli werkt samen met privé hernia kliniek Procelsio. Procelsio richt zich specifiek op wervelkolomchirurgie. Hierdoor beschikt het medisch personeel van een hoge mate van expertise op het gebied van endoscopische, microscopische en spondylodese operaties. Deze worden uitgevoerd door wereldwijd erkende neurochirurgen die beschikken over uitgebreide kennis en ervaring. Dankzij onze expertise zijn we in staat om de nieuwste inzichten en innovaties toe te passen binnen onze praktijk en om complexere operaties uit te voeren met een grotere precisie en zorgvuldigheid.

Universitair Ziekenhuis Essen

Procelsio is gelegen in het Universitair Medisch Centrum Essen. Haar aanwezigheid in het universitair ziekenhuis wordt gekenmerkt door de betrokkenheid bij de nieuwste ontwikkelingen in de medische wetenschap. Hierdoor biedt Procelsio toegang tot de meest geavanceerde wetenschappelijke kennis en heeft zij ervaring met innovatieve technologieën en behandelmethoden. Met recent gerenoveerde operatiekamers, moderne communicatietechnologieën en uitgebreide faciliteiten, waarborgt Procelsio in samenwerking met Herniapoli bovendien hygiëne en veiligheid op het hoogste niveau. Dit vermindert het risico op bacteriële en virale infecties na je operatie. Daarnaast beschikt Procelsio over een kortere wachttijd, wat bijdraagt aan een voorspoedige herstelperiode en snelle terugkeer naar de normale dagelijkse activiteiten.

Patiënt bij Procelsio herniapoli

Wij van patiënten zonder pijn

Patiënt gerichte filosofie

De visie van Procelsio en Herniapoli is gebaseerd op de principes van patiëntgerichtheid. Patiënten worden beschouwd als het centrum van het medisch werk, waarbij er wordt geluisterd naar individuele behoeften. Het gemotiveerde en deskundige team is altijd bereid om te helpen en te ondersteunen. Je kunt rekenen op volledige aandacht en je wordt betrokken bij elke stap van de behandeling. Na de operatie verblijf je minimaal 1 nacht onder medisch toezicht voor de meest optimale nazorg en het bevorderen van het herstelproces.

Daarnaast ondersteunen wij onze patiënten bij het aanvragen van een financiële vergoeding. De endoscopische, microscopische en spondylodese operaties zijn opgenomen in het basispakket bij Nederlandse zorgverzekeraars. In principe komen alle patiënten dus in aanmerking voor een vergoeding. De hoeveelheid van deze vergoeding kan echter variëren afhankelijk van je polis en polisvoorwaarden. Wij begrijpen dat dit een lastig proces kan zijn, daarom staan wij klaar om je te begeleiden in dit proces.

Herniapoli patiënt in privé kliniek

PTED operatie bij onze privé kliniek

De innovatieve PTED operatie van Herniapoli biedt hernia en stenose patiënten de voordelen van een minimale incisie van slechts 8 mm, waardoor banden en spieren intact blijven. Dit vermindert het risico op infectie en littekenvorming aanzienlijk, en stelt de meeste patiënten in staat om direct na de operatie pijnvrij te bewegen. De snelle hersteltijd van de minimaal invasieve PTED operatie betekent dat patiënten snel weer aan hun dagelijkse activiteiten en werk kunnen beginnen. De ervaren chirurg van privé kliniek Procelsio voert de PTED operatie uit volgens een geavanceerd Duitse protocol.

 

Meer over PTED operatie
Pted Hernia Operatie kliniek

Waar ligt privé kliniek Procelsio?

Essen, Duitsland

Wat onze patiënten zeggen

Meer verhalen op Feedback Company

Pijnvrij in 3 stappen

1

Diagnoseformulier

Binnen 48 uur een behandeladvies

Vul het diagnoseformulier in en je ontvangt binnen 48 uur een voorlopig behandeladvies. Beschik je over recente MRI opnamen? Stuur dan een kopie mee.

Diagnose formulier
2

Behandeladvies

Operatie binnen 2 weken

Na het bestuderen van jouw MRI opnamen zal de neurochirurg beoordelen of jij in aanmerking komt voor PTED via een telefonisch consult.

3

Opname PTED operatie

Verlaat de kliniek pijnvrij

De operatie volgt binnen 2 weken na het behandeladvies. Na de operatie verblijf je één extra nacht ter observatie, waarna je de kliniek pijnvrij verlaat.

PTED operatie

Je antwoord niet gevonden?