Ruud Verheijen vertelt over zijn ervaring bij Herniapoli

Herniapoli Ervaring Ruud

Snel geholpen en direct pijnvrij!

Samenvatting: Ik, Ruud Verheijen, was wanhopig door mijn ondraaglijke hernia pijn. De reguliere zorg liet me in de steek met maandenlange wachttijden. Maar gelukkig kon ik bij Herniapoli snel terecht voor mijn probleem. Binnen een week na mijn eerste contact met hen onderging ik de operatie. Het team van Herniapoli en het personeel in de kliniek zorgde goed voor mij. Nu, in juni 2023, ben ik eindelijk pijnvrij en volledig hersteld. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe dankbaar ik ben voor hun snelle acties. Van begin tot eind was alles binnen een week geregeld! Het was maar goed dat ik uiteindelijk zelf het initiatief heb genomen om verder te kijken en de kans op blijvend letsel te beperken. Bedankt!

“Ik, Ruud Verheijen, voelde me erg down door een hernia die mijn mobiliteit in het dagelijks leven belemmerde. Het was de tweede keer dat ik een hernia kreeg. De eerste keer, in 2018, kon ik deze onder controle krijgen door rust en injecties. Nu, in 2022, kwam hij plotseling terug. Ik kon alleen maar liggen.. Zitten, staan, lopen was niet mogelijk, ik had alleen maar pijn. Onverdraaglijke zenuwpijn. Ik wist meteen dat het mis was, omdat ik de pijn herkende. De symptomen waren veel erger dan bij de eerste hernia.

 

Het is een drukke tijd geweest door corona. Helaas zou het maanden duren voordat ik geholpen kon worden via de reguliere zorg. Ik heb meteen contact opgenomen met Google en privatecan.nl herniapoli, en uitgelegd wat mijn situatie was. Mijn klachten waren urgent. De communicatie verliep soepel en je wordt hier behandeld als een persoon die geholpen wil worden, dat staat hier hoog in het vaandel. Ik ben uitstekend begeleid en ontvangen in de Procelsio Clinic, waar dokter Jost Thissen mij heeft geholpen.

 

Op vrijdag had ik een intake met de anesthesist, dr. Thissen en de begeleider vanuit Herniapoli. Op zaterdagochtend om 7.30 uur ben ik geopereerd. Ik werd rond half 10 wakker en had geen pijn meer. Ongelofelijk, binnen een uur was ik pijnvrij en kon ik weer lopen, zitten en staan. Het was een verademing. Op zondag heeft mijn vader me opgehaald en kon ik weer naar huis.

 

Het was maar goed dat ik uiteindelijk zelf het initiatief heb genomen om verder te kijken en de kans op blijvend letsel te beperken. Frank en zijn team hebben goed voor me gezorgd en snel gehandeld, zonder gedoe. Van begin tot eind was alles binnen een week geregeld! Bedankt!

 

Op het moment van schrijven, juni 2023, is alles afgehandeld met de verzekering en ben ik volledig hersteld.”

 

De persoon op de afbeelding is dhr. Verheijen niet.