Commercieel medewerker binnendienst bij Herniapoli

Ben je commercieel ingesteld en word jij enthousiast van het helpen van mensen door het aanbieden van de best mogelijke zorg?
En zoek jij naar een actieve rol in een innovatieve, snel groeiende organisatie op de Nederlandse markt, die gespecialiseerd is in de behandeling van rughernia ’s middels een baanbrekende operatiemethode?

Dan hebben wij bij Herniapoli (onderdeel van Privatescan) deze uitdagende commerciële vacature voor jou!

 • Een uitdagende functie bij een innovatief en klantgericht familiebedrijf
 • Jij bent het centrale aanspreekpunt voor de patiënten
 • Volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden in de richting die jij wilt.
Herniapoli Vacature Binnendienst 1080x1080px

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je begint de dag zoals gebruikelijk wanneer je het kantoor binnenkomt met een praatje met je collega’s Anne, Karin en Wout. Na een kop koffie is het tijd om de mails in de mailbox te verwerken en de aanvragen van de vorige dag zorgvuldig in het CRM-systeem door te zetten. Zodra je bent ingelogd, open je de eerste aanvraag en beoordeel jij het diagnoseformulier van Ineke dat via onze website is binnengekomen.
De aanvragen en formulieren bieden niet alleen een helder overzicht van de verschillende klachten, maar ook de unieke verhalen van onze patiënten die vertrouwen op jouw expertise zorgen ervoor dat jij het beste advies kunt bieden.

Ineke heeft direct haar MRI-scan van de onderrug meegestuurd. Samen met het diagnoseformulier bekijk je ook haar MRI-scan. Daarna neem je contact op met Ineke om haar verhaal te horen. Je analyseert haar klachtenpatroon en verzamelt essentiële informatie voor een scherpe diagnose. Nu je haar verhaal aandachtig hebt beluisterd, stuur je de casus door naar onze neurochirurg Dr. Jost Thissen. Gezamenlijk bespreken jullie de medische bevindingen en formuleren jullie een weloverwogen behandeladvies voor Ineke. Jouw Duits komt nu perfect van pas, gezien de behandeling voor Ineke plaatsvindt in onze kliniek in Essen, Duitsland.

Met het behandeladvies in handen bel je Ineke op. Nadat je haar helder en zakelijk de hele procedure van de PTED operatie via Herniapoli hebt uitgelegd, controleer je de planning en laat je haar weten dat de gewenste operatie al volgende week doorgevoerd kan worden. Ineke heeft nog een paar vragen die jij voor haar beantwoord, om vervolgens de operatie in te plannen. Als haar ‘case-manager’ wordt jij in het vervolg de beheerder van haar files, waarbij je ervoor zorgt dat alle benodigde documenten nauwkeurig worden opgesteld, zowel voor Ineke als ook voor onze Nederlandse begeleider, de neurochirurg en het kliniekpersoneel.
Na de operatie neemt Ineke opnieuw contact op en vertelt zij dat zij zo blij is om eindelijk pijnvrij te zijn en geen klachten meer te hebben. Zij heeft nog wat vragen over haar revalidatie en hersteltraject. Je biedt heldere en gerichte ondersteuning, zodat zij met vertrouwen de volgende stappen in haar hersteltraject kan zetten.
Ineke is zeer tevreden met de geadviseerde behandeling en besluit om een positieve recensie achter te laten!

Aan het einde van de werkweek verlaat je het kantoor met een gevoel van professionele voldoening. Niet alleen heb je de medische processen naadloos gecoördineerd, maar je hebt ook een positieve impact gehad op het leven van Ineke en andere patiënten.

Je hebt niet tot nauwelijks medische kennis over rugproblemen en hernia’s?

Dat is geen probleem! Bij ons wordt je intern gecoacht en begeleid zodat je de nodige medische kennis leert die nodig is om onze rugpatiënten een voorlopig behandeladvies te kunnen geven. Met een gedreven inzet en een leergierige houding zul jij zien dat je deze materie je snel eigen maakt. Uiteraard werk je nauw samen met ervaren adviseurs die jou intensief begeleiden.

Wat bieden wij:

 • Doordat het een jong concept is en momenteel een explosieve groei en ontwikkeling doormaakt, kun jij meegroeien met ons. Niets staan je zakelijke en persoonlijke groei in de weg!
 • Na een periode van 6 maanden bij goed functioneren direct een vast dienstverband.
 • Salaris tussen € 2.700,- – € 3.500 bruto per maand op basis van 40 uur per week;
 • Bonussen: het succes dat we samen behalen wordt samen gevierd en dus gedeeld!
 • Verzuimbonus: een jaar niet ziek wordt beloond met een leuke bonus;
 • Vakantiegeld en een reiskostenvergoeding;
 • Leuke interne trainingen waar je ook echt iets van opsteekt;
 • Voldoende doorgroeimogelijkheden voor je carrière;
 • We bieden je een dynamische, internationale werkomgeving, waarbinnen je in hoge mate zelfstandig en in teamverband werkt.

Jij hebt het volgende profiel:

 • Een afgeronde MBO 4 / HBO opleiding. Een medische vooropleiding is een pré, maar zeker geen must;
 • Je kunt terugvallen op enkele jaren ervaring binnen een commerciële binnen- en/of buitendienst functie;
 • Enkele jaren ervaring met adviserend verkopen, signaleert kansen en bent van nature sterk empathisch;
 • Bedreven in het werken met computersystemen zoals Office365 en/of CRM systemen en schuwt de bijbehorende administratieve taken niet;
 • Uitstekende communicatie vaardigheden in Nederlands, goede beheersing van de Duitse taal, Engels is een pre;
 • Je voelt affiniteit met (preventieve) gezondheidzorg; Medische kennis word je bijgebracht en aangeleerd;
 • Je bent stressbestendig, gestructureerd en georganiseerd. Empathisch, oplossingsgericht, communicatief sterk en collegiaal zijn herkenbare trefwoorden waarmee (anderen) jou als persoon typeren;
 • Daarnaast ben je op korte termijn als commercieel medewerker binnendienst inzetbaar;
 • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar;

Kom jij een kop koffie drinken?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature en wil je graag ons team komen versterken? Vul ons vragenformulier in en wij wie weet, nodigen wij jou uit voor een kennismaking én kop koffie!