Ron Harmsen vertelt over zijn ervaring bij Herniapoli

Pted Ervaring Herniapoli Harmsen

Fantastisch geholpen!

Na 3 jaar van het kastje naar de muur te zijn gestuurd, eindelijk met mijn rugklachten terecht gekomen bij de Herniapoli. Ik kreeg altijd maar te horen dat ik er maar mee moest leren leven. Toen ik bij de Herniapoli terecht kwam, voelde ik meteen dat ik serieus genomen en werd duidelijk dat mijn rugklachten met een PTED operatie verholpen konden worden.

 

Bij de intake werden de MRI beelden van mijn rug bekeken. Al snel werd duidelijk dat er een flinke hernia zat in mijn onderrug tussen L4-L5. De chirurg vertelde dat hij deze kon verwijderen met de PTED techniek. Nadat mij van deze operatie de voors en tegens werden uitgelegd, was voor mij de keuze snel gemaakt. Als ondernemer kan ik mij geen wekenlange hersteltijd veroorloven. Bovendien zag ik het niet zitten dat bij de microscopische operatie een groter litteken zou ontstaan en mijn rugspier zou moeten worden doorgesneden om bij de hernia te komen.

 

Ik koos ervoor om met de endoscopische hernia operatie te worden geopereerd. Voor de operatie was ik binnen 2 weken aan de beurt. Op de dag zelf ging het ook erg vlot. Na de operatie kon ik enkele uren bijkomen. S’middags moest ik gaan al gaan staan en lopen. De pijn in mijn benen was weg! Wat een heerlijk gevoel na al die tijd pijn te hebben gehad. Dr. Ostermann was tevreden over het resultaat en legde mij uit hoe ik de komende dagen thuis verder aan mijn herstel kon werken. Dezelfde middag mocht ik alweer naar huis. Ik ben echt verbaasd over het geweldige resultaat. Na een tijdje merkte ik dat ook de pijn in de rug verdween. Het ging zo goed dat ik een week later weer ben begonnen met werken. Ik ben echt fantastisch geholpen en raad deze operatie iedereen aan.