Over ons

Herniapoli

Adam Smithstraat 39

7559 SW Hengelo (ov)

herniapoli@privatescan.nl

Hulp nodig? Stuur ons een e-mail

+31 74 255 26 80

Bel ons, 24-7

Ma – Zo 24-7

Wij zijn bereikbaar

Herniapoli is een concept van Privatescan

Word je liever teruggebeld?

Eén van de markleiders in Nederland op het gebied van preventief medisch onderzoek

Herniapoli is een initiatief van Privatescan

Tijdens deze medische onderzoeken, vaak uitgevoerd met moderne MRI scan apparatuur, krijgen we te maken met mensen die hevige pijn hebben als gevolg van een Hernia. Een veel gehoorde klacht is dat men in Nederland lang wacht met het operatief verwijderen van een hernia. Als er dan operatief wordt ingegrepen, gebeurt dit vaak met de standaard klassieke open of microchirurgische ingreep.

Wie zijn wij

Herniapoli is een samenwerkingsverband van drie verschillende partijen, met als eigenaar van het Herniapoli concept Privatescan BV. Andere betrokken partijen zijn Procelsio en ONZ, de privé kliniek van o.a. dr. Guido Ostermann. Het team van Herniapoli bestaat uit diverse disciplines. In het advies en opdracht traject voor een PTED hernia operatie bij Herniapoli kun je te maken krijgen met consulenten, verpleegkundigen, artsen, anesthesisten en overige (zorg)professionals

Privatescan BV

Privatescan is vooral bekend van de Total Body Scan en van gerichte MRI en CT scan onderzoeken. Daarnaast bemiddelt zij ook mensen uit Nederland voor medische behandelingen in het buitenland. Waaronder behandelingen die in Nederland niet door zorgverzekeraars als standaard worden erkend en daardoor niet voor vergoeding in aanmerking komen. Privatescan vind echter dat ook Nederlanders toegang moeten hebben tot hedendaagse internationaal erkende onderzoeken en behandelingen zoals de PTED behandeling.

Procelsio

Procelsio is een privé-kliniek en behoort tot het Universitair Medisch Centrum Essen, een van de grootste universitaire ziekenhuizen van Duitsland. Het is gespecialiseerd in minimaal invasieve neurologische en orthopedische behandelingen en operaties. Omdat ze deel uitmaken van het Universitair Ziekenhuis Essen, hebben ze toegang tot de nieuwste wetenschappelijke en bewezen kennis en technologieën. De kliniek werd eind vorig jaar volledig gerenoveerd en de operatiekamers zijn uitgerust met de strengste veiligheidseisen en hygiënenormen. In deze kliniek staat u als patiënt in het middelpunt van de belangstelling. Alles en iedereen wordt getraind om het u naar de zin te maken tijdens uw verblijf in de kliniek. De patiëntenkamers zijn 40 tot 50 m² groot en voorzien van alle moderne communicatietechnologie. Website: Procelsio

Dr. Guido Ostermann

Internationaal heeft Dr. Guido Ostermann een hoog aanzien als het gaat om zijn specialiteit “de Endoscopische operatie” van de wervelkolom. In zijn carrière als neurochirurg heeft hij meer dan 3000 endoscopische operaties aan de rug uitgevoerd. Per jaar voert hij circa 400 van deze endoscopische operaties (de PTED operatie) uit. Voor Joimax, mede ontwikkelaar van de PTED techniek en tevens leverancier van benodigde operatie instrumenten is hij een zogenaamde referentie chirurg. Daarnaast is hij als consultant nauw betrokken bij grote bedrijven, actief in endoscopische wervelkolom chirurgie. Daarnaast coacht en traint hij neurochirurgen en orthopedisch chirurgen in het uitvoeren van de endoscopische PTED methode.

Lees meer

Hallo, hoe kunnen we u helpen?