Over Herniapoli

Specialist in het verwijderen van een hernia of stenose

Vrijblijvend behandeladvies?

Privatescan, Procelsio & Dr. Jost Thissen

Herniapoli is een samenwerkingsverband van verschillende partijen, met als eigenaar van het Herniapoli concept Privatescan BV. Andere betrokken partijen zijn Procelsio Clinic, Dr. Jost Thissen en Dr. Guido Ostermann. Het team van Herniapoli bestaat uit diverse disciplines. In het advies en opdracht traject voor een PTED hernia operatie bij Herniapoli kun je te maken krijgen met consulenten, verpleegkundigen, artsen, anesthesisten en overige (zorg)professionals.

PTED specialist Dr. Jost Thissen

Internationaal heeft Dr. Jost Thissen een hoog aanzien als het gaat om zijn specialiteit “de Endoscopische PTED operatie” van de wervelkolom. In zijn carrière als neurochirurg heeft hij meer dan 4000 endoscopische operaties aan de rug uitgevoerd. Per jaar voert hij circa 400 van deze endoscopische operaties (de PTED operatie) uit. Voor Joimax, mede ontwikkelaar van de PTED techniek en tevens leverancier van benodigde operatie instrumenten is hij een zogenaamde referentie chirurg.

Dr. Jost Thissen, de PTED specialist
Pted Hernia operatie specialist

Wij van patiënten zonder pijn

Privatescan B.V.

Eén van de marktleiders in Nederland op gebied van preventief medisch onderzoek

Privatescan is specialist in MRI en CT onderzoeken en voornamelijk bekend van de Total Body Scan. Daarnaast bemiddelt zij mensen uit Nederland voor medische behandelingen in het buitenland, zoals de PTED of de spondylodese behandeling.

Privatescan B.V.

Privékliniek

Procelsio behoort tot het Universitair ziekenhuis Essen

Procelsio is een privé-kliniek en behoort tot het Universitair Medisch Centrum Essen, een van de grootste universitaire ziekenhuizen van Duitsland. Het is gespecialiseerd in minimaal invasieve neurologische en orthopedische behandelingen en operaties.

Privé-kliniek Procelsio

Van acute hernia patiënt, tot initiatiefnemer Herniapoli

4,5 jaar geleden werd ik getroffen door een acute hernia. Vanuit het niets kon ik niet meer staan. Helaas werd ik op een wachtlijst geplaatst en ondanks de ondragelijke pijn had ik na 4 weken nog steeds geen oproep. Als oprichter van Privatescan ben ik in mijn eigen netwerk van artsen te raden gegaan, zo kwam ik PTED op het spoor.

 

Vanwege de vele voordelen heb ik ervoor gekozen om mij te laten opereren via deze operatie techniek: na 6 dagen was ik weer pijnvrij aan het werk. Wat een eyeopener! Na zoveel pijn, was de PTED operatie echt een geschenk uit de hemel. Vanaf toen ontstond mijn missie, de voordelen die ik zelf heb gekend wil ik ook mogelijk maken voor andere mensen in Nederland.” — Frank Hefti

Frank Hefti Herniapoli

Afspelen >

Herniapoli is een initiatief van Privatescan B.V.

Tijdens deze medische onderzoeken, vaak uitgevoerd met moderne MRI scan apparatuur, krijgen we te maken met mensen die hevige pijn hebben als gevolg van een Hernia. Een veel gehoorde klacht is dat men in Nederland lang wacht met het operatief verwijderen van een hernia. Als er dan operatief wordt ingegrepen, gebeurt dit vaak met de standaard klassieke open of microchirurgische ingreep.

Weten of jij voor PTED geschikt bent?

Diagnose formulier

Waarom Herniapoli?

Operatie

5.000 succesvolle PTED operaties

Per jaar worden ca. 400 endoscopische operaties uitgevoerd

Snel pijnvrij

Binnen 2 uur pijnvrij

Patiënten zijn doorgaans binnen 2 uur na de operatie pijnvrij

Wachtlijst Wit

Geen lange wachtlijst

Binnen 2 weken kan de PTED operatie plaatsvinden

Protocol Icon

Verzekerde zorg

Behandeling komt in aanmerking voor een (deel) vergoeding

Snel een MRI-scan in onze privékliniek?

Herniapoli heeft toegang tot moderne MRI apparatuur. Hiermee verrichten wij medisch onderzoek voor het stellen van een nauwkeurige hernia of stenose diagnose. Doorgaans kun je binnen 1 tot 2 werkdagen bij ons terecht voor het maken van een MRI-scan. Om in aanmerking te komen voor PTED is een recente MRI-scan noodzakelijk. Uiteraard kun je ervoor kiezen om een MRI scan te laten maken via je eigen arts, houd daar echter rekening met langere wachttijden.

Het voordeel van een MRI-scan bij Herniapoli, is dat je geen verwijzing van je huisarts nodig hebt. Tevens kan de gespecialiseerd radioloog de beelden gelijk overleggen met de uitvoerend neurochirurg. Hierdoor weet je dezelfde dag nog of je in aanmerking komt voor PTED. Het is dus geen probleem als je nog niet beschikt over MRI beelden, Herniapoli ondersteunt je in het maken van een afspraak in één van haar klinieken.

Afspraak voor een MRI-scan
MRI scan diagnose hernia

Wat onze patiënten zeggen

Meer verhalen op Feedback Company

Veelgestelde vragen

Waarom een PTED operatie in Duitsland?

Een PTED-operatie in Duitsland is populair omdat de PTED-techniek daar al jarenlang de “Gouden Standaard” is voor het operatief verwijderen van een hernia of stenose. Dit heeft geresulteerd in hoogwaardige kennis, ervaring en kwaliteit op het gebied van de PTED-operatie. Nederlandse patiënten kiezen daarom vaak voor een PTED-operatie in Duitsland vanwege de expertise van gespecialiseerde Duitse neurochirurgen en de toegang tot verder doorontwikkelde PTED-protocollen.

Lees meer ...

Je antwoord niet gevonden?