Steffan olde Bolhaar vertelt over zijn ervaring bij Herniapoli

Pijnvrij Na Hernia Operatie Steffan Olde Bolhaar.png

Eindelijk pijnvrij na hernia operatie bij Herniapoli!

Samenvatting: Na de hernia operatie ontwaakte ik uit mijn narcose volledig pijn vrij!! In de middag mocht ik uit bed en mocht ik lopen. Met verbazing en een lach op het gezicht ging dit zonder pijn! Wat een heerlijk gevoel, na zoveel pijn te hebben gehad. Ik had nooit gedacht dat ik zo snel na mijn hernia operatie van de pijn verlost zou zijn.

Voor mijn beroep (en hobby) ben ik vrachtwagenchauffeur. Dagelijks breng ik, met veel plezier, bouwmaterialen naar klanten. Tot de dag dat ik van de vrachtwagen af sprong en door mijn knieën zakte, waardoor ik niet meer kon lopen van de pijn in mijn rug. Na veel rusten en een aantal afspraken bij een fysiotherapeut, werd de pijn alleen maar erger tot krachtverlies in mijn linkerbeen.

 

Na een afspraak bij de huisarts ben ik doorgestuurd naar het ziekenhuis voor een MRI scan. Een week later hadden we de uitslag: Een lage rughernia. De wachtlijst voor een operatie was erg lang. Ondertussen lag ik al 9 weken op bed. Met pijnstillers (Oxycodon) kon ik naar de badkamer en het toilet strompelen. Er was geen uitzicht op een behandeling in het ziekenhuis en ik had steeds meer pijnstillers nodig.

 

De pijn werd ondragelijk en ik ben gaan zoeken op internet. Daardoor kwam ik bij de Herniapoli in Hengelo uit. Na 1 belletje met Frank Hefti van Privatescan Herniapoli konden wij de MRI-scan brengen van het ziekenhuis. De beelden zijn direct naar Hengelo gebracht. De ontvangst was vriendelijk en de beelden werden direct beoordeeld. Nadat Frank uitleg heeft gegeven over verschillende operatietechnieken, heb ik voor de PTED operatie gekozen van Herniapoli.

 

Binnen 2 weken kon ik al geopereerd worden. Een dag voor de operatie mocht ik mij melden in de kliniek in Essen. Na een gesprek met dr. Jost Thissen en de anesthesist, waarbij Frank ons begeleide, werd ik de volgende ochtend om 8:00 uur geopereerd. Om 10:00 uur ontwaakte ik uit mijn narcose. Pijn vrij!! In de middag mocht ik uit bed en mocht ik lopen. Met verbazing en een lach op het gezicht ging dit zonder pijn! Wat een heerlijk gevoel na al die tijd pijn te hebben gehad. Ik had nooit gedacht dat ik zo snel pijnvrij zou zijn. Na 1 nacht nog voor controle in de kliniek mocht ik de volgende dag naar huis om te revalideren.

 

Wat een heerlijk gevoel na al die tijd geen pijn meer te hebben. Ik had nooit gedacht dat ik zo snel na mijn hernia operatie pijnvrij zou zijn.

 

Ik wil Herniapoli en dr. Jost Thissen heel erg bedanken voor het snelle handelen en de goede hulp! Frank gaf ons een heel fijn gevoel en duidelijke uitleg. Ook wil ik benoemen dat de verzorging in Essen heel fijn was. Als we iets nodig hadden stond het al voor ons klaar. Wat een toppers zijn dat.

 

Groeten van een pijnvrije Steffan olde Bolhaar.

note: Steffan ontving een volledige vergoeding van zijn verzekeraar.