Jan Cuylenborg vertelt over zijn ervaring bij Herniapoli

Ervaring Patient Herniapoli Hengelo

Gelijk na de operatie voelde het goed & pijnvrij!

Samenvatting: Nadat mijn vertrouwen in het reguliere ziekenhuis was gedaald door mijn vorige operatie, heb ik contact opgenomen met Herniapoli. Binnen enkele dagen is de MRI-scan gemaakt en kort daarna kon de operatie worden ingepland. Gelijk na de operatie voelde het goed en pijnvrij op de wonden na natuurlijk. Nu na 4 weken is het zelfs moeilijk om rustig aan te doen! Ik ben onzettend netjes geholpen door Herniapoli en alles is mij duidelijk uitgelegd voor de behandeling.

“Vanaf 2018 zijn mijn rug problemen begonnen. Nadat ik in een Nederlands ziekenhuis geopereerd ben aan een lage rughernia kon ik na deze operatie heel moeilijk lopen, waardoor er binnen 6 weken een herstel operatie nodig was in een ander ziekenhuis. Het vertrouwen in de Nederlandse ziekenhuizen is hierdoor erg gedaald. Mij werd niets meer verteld dan nodig en waarom ik na de 2e operatie wel kon lopen is voor mij nog steeds een raadsel..

 

Helaas ervaarde ik 2 maanden geleden weer de zelfde pijn als toen. In de hoop dat het nog over zou gaan heb ik een paar weken gewacht. De pijn werd helaas niet minder, maar juist erger met uitstraling naar de bil en bovenbeen.

 

Om niet weer in het reguliere zorgsysteem terecht te komen ben ik met mijn vrouw opzoek gegaan naar een specialist in plaats van een orthopedisch chirurg en al snel kwamen we uit op de site van de Herniapoli in Hengelo. Na het een en ander gelezen te hebben hadden we wel door dat we hier sneller en anders geholpen zouden worden dan door de langzame afwachtende molen in het Nederlandse zorg circus.

 

Op een woensdag hebben wij contact opgenomen met Herniapoli en de vrijdag erop kon er al een MRI-scan gemaakt worden. Maandag werd ik direct gebeld dat er op donderdag al een operatie plaats kon vinden!

 

De operatie kon helaas omdat de hernia naar binnen was geklapt niet via de PTED techniek via de zijkant, maar wel via de achterkant. Hierdoor was er een iets langere hersteltijd, maar vergeleken met de vorige operatie een verademing!

 

Gelijk na de operatie voelde het goed en pijn vrij op de wonden na natuurlijk! Nu na 4 weken is het zelfs moeilijk om rustig aan te doen….!

 

Ik ben ontzettend netjes geholpen door de herniapoli hoewel ze met een Duitse behandelaar samenwerken hoef je echt geen Duits te spreken, voor de behandeling wordt je alles duidelijk uit gelegd en ter plaatse is een Nederlandse tolk aanwezig die precies weet wat nodig is!”

 

De persoon in de afbeelding is dhr. Cuylenborg niet.