Na 13 jaar heeft Anneke in den Bosch geen pijn meer. Een zelfgemaakt schilderij als dankjewel voor Neurochirurg Dr. Jost Thissen.

Herniapoli Review Ervaring

Na 13 jaar geen pijn meer van een hernia!

Samenvatting: Ik deel graag mijn positieve ervaring met Herniapoli Hengelo. Na het enthousiast worden door hun website en brochure, heb ik een afspraak gemaakt voor een MRI-scan via Herniapoli. De arts constateerde 3 hernia’s en 1 vernauwing, die succesvol in één operatie kon worden verholpen. Herniapoli nam de tijd voor duidelijke uitleg en administratieve ondersteuning. Het verblijf in het ziekenhuis was uitstekend, en ik kon al snel na de operatie zonder pijn bewegen na 13 jaar pijnklachten te hebben gehad. Ben hier heel dankbaar voor!

“Mijn ervaringen met Herniapoli Hengelo wil ik graag delen. Toen ik de website van Herniapoli Hengelo ontdekte, nam ik de tijd om de hele site te lezen. Ik heb de brochure gedownload en grondig doorgenomen. Direct was ik enthousiast en heb ik het met mijn man besproken. Hij moedigde me aan, gezien het feit dat ik al bijna 13 jaar met rugpijn worstelde.

 

Na een telefoontje kreeg ik alle benodigde uitleg over het proces en de kosten. Via de website heb ik een afspraak gemaakt voor een MRI scan onderrug in Duitsland, waar een medewerkster van Herniapoli Hengelo aanwezig was om alles van het Duits naar het Nederlands te vertalen. Binnen een week was de afspraak al gepland. Na het bekijken van de MRI-beelden concludeerde de arts dat er sprake was van 3 hernia’s en 1 vernauwing, die allemaal in één operatie konden worden verholpen. Dat was precies wat ik wilde: zonder pijn kunnen lopen.

 

De administratieve afhandeling door Herniapoli Hengelo vergde nog wat tijd, maar ze voorzagen me van alle informatie die ik nodig had voor mijn verzekering en andere zaken. Als ik later nog vragen had, kon ik altijd bellen, en ze namen de tijd om ervoor te zorgen dat ik alles goed begreep. Het geduld dat ze daar toonden, leek wel oneindig.

 

Een dag voor de operatie had ik een gesprek met de anesthesioloog en later met de neurochirurg over de details van de ingreep. Een medewerkster van Herniapoli Hengelo was erbij om alles te vertalen, waardoor alles duidelijk werd. De operatie verliep succesvol, en ’s middags kwam de arts langs om de operatie te bespreken. Op dat moment had ik al zelfstandig, zonder hulp en zonder pijn, naar het toilet kunnen gaan.

 

Mijn verblijf in het ziekenhuis was uitstekend.”

 

*De afbeelding is een schilderij gemaakt door mevr. Anneke van den Bosch voor Neurochirurg Dr. Jost Thissen