Een fijne ervaring bij Herniapoli

Ervaring Stenose Operatie

Zelfs na bewijs geen operatie in Nederland

Al meer dan 5 jaar ervoer ik rugklachten. Ik dacht altijd dat dit lag aan mijn werk of de houding wanneer ik liep. Dus ik heb eerst fysiotherapie geprobeerd. Dit hielp voor kortere periodes. Daarna weken rust gehouden en ook toen werd het niet beter. De zeurende pijn kwam elke keer terug. Toch kreeg ik geen operatie in Nederland.

 

Toen kwam er zelfs ook bij dat ik soms tintelingen voelde in mijn tenen. Nu ging ik me wel wat meer zorgen maken en werd ik geattendeerd op de Herniapoli door een vriendin. Ik had al een aantal keer een MRI laten maken en elke keer werd er gezegd dat er een hernia zat en dat ik rust moest houden. Over een operatie werd niet eens nagedacht!

 

Toen ik met de MRI bij de Herniapoli kwam, was dit wel bespreekbaar. Door mijn klachten, samen met de MRI beelden van de onderrug, werd ik geadviseerd om een stenose operatie te laten doen. Deze kon al redelijk snel uitgevoerd worden. Een dag na de operatie was ik alweer op de been, de tintelingen waren weg en ik kon lopen, zonder die zeurende pijn in mijn rug en been.

 

Mijn operatie is alweer een tijdje geleden. Ik ben er nog steeds erg positief over. Ik kan weer sporten zonder pijn en leuke, sportieve dingen te doen met mijn kinderen, want dat heb ik de afgelopen paar jaar toch echt wel gemist. Bedankt Herniapoli!