Waarom een PTED operatie in Duitsland?

Een PTED-operatie in Duitsland is populair omdat de PTED-techniek daar al jarenlang de “Gouden Standaard” is voor het operatief verwijderen van een hernia of stenose. Dit heeft geresulteerd in hoogwaardige kennis, ervaring en kwaliteit op het gebied van de PTED-operatie. Nederlandse patiënten kiezen daarom vaak voor een PTED-operatie in Duitsland vanwege de expertise van gespecialiseerde Duitse neurochirurgen en de toegang tot verder doorontwikkelde PTED-protocollen.

PTED in Duitsland: Al jaren de “Gouden Standaard”

Wat veel mensen niet weten is dat de PTED operatie techniek in Duitsland is ontwikkeld en dat deze operatietechniek daar al jarenlang de “Gouden Standaard” is voor het operatief verwijderen van een hernia of stenose. Hierdoor is de kennis, ervaring en kwaliteit op zeer hoog niveau doordat ze in Duitsland al jaren bezig zijn geweest met het perfectioneren van het PTED operatie protocol.

De effectiviteit van een PTED operatie is afhankelijk van de ervaring van de chirurg, zo heeft het Zorginstituut Nederland ook geconcludeerd (klik hier om te lezen). Hoe vaker de chirurg de operatie doet, hoe beter het resultaat voor de patiënt. Omdat in Duitsland deze techniek al jaren als Gouden Standaard wordt uitgevoerd is de ervaring van de neurochirurgen hier erg ver mee.

Het is daarom niet verwonderlijk dat veel Nederlandse patiënten kiezen voor een PTED operatie in Duitsland. Bij Herniapoli bieden wij Nederlandse patiënten toegang tot deze verder doorontwikkelde PTED operatie protocollen en de ervaring en kennis van gespecialiseerde Duitse neurochirurgen. Wij werken samen met gerenommeerde klinieken in Duitsland die al jarenlang ervaring hebben met de PTED operatie. Zo kunnen wij onze patiënten de beste zorg en behandeling bieden.

Je antwoord niet gevonden?