Informatie voor herniapatiënten

Heb je last van uitstralende pijn naar één of beide benen, je rug, onder de knie en/of de bil? Wordt de pijn heviger tijdens hoesten, niezen of persen (op het toilet)? Ervaar je soms een prikkelend, branderig of doof gevoel? Dan heb je wellicht last van een hernia. Een hernia is een uitstulping van de tussenwervelschijf in de onderrug die een zenuw kan beknellen.

In onze gratis brochure geven we alle informatie voor herniapatiënten. We leggen uit wat is een hernia precies, wat de oorzaken ervan zijn en welke behandeling kan worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld via de minimaal invasieve PTED operatietechniek.

Laat je e-mailadres achter en ontvang de brochure direct in jouw e-mailbox.

Ontdek de brochure

Brochure3

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hulp nodig?

Ieder mens is uniek en ervaart gezondheidsklachten anders. Wij snappen dat je deze graag persoonlijk wilt bespreken of informatie wenst. Ontvang een vrijblijvend advies voor jouw situatie.

Wat vind je terug in onze gratis brochure?

  • Wat is een hernia? Alles over de hernia, de foraminale stenose en uitleg over de huidige operatie technieken.
  • PTED operatie techniek. Wat is de PTED techniek en hoe kom ik hiervoor in aanmerking?
  • Waarom kiezen voor een PTED operatie? Wat zijn de voordelen van een PTED operatie en waarom laten uitvoeren in Duitsland?

Ontdek onze gratis brochure met alle informatie voor herniapatiënten over de diagnose en behandeling van een hernia of stenose.

Over Herniapoli

Herniapoli is specialist in minimaal invasieve endoscopische hernia operaties in de lage rug. In tegenstelling tot de standaard klassieke open of microchirurgische ingreep, voert Herniapoli haar operaties uit middels een revolutionaire techniek genaamd PTED (Percutane Transforaminale Endoscopische Discectomie).

Hernia Pted Informatie

Meer informatie

Bekijk onze artikelen met meer informatie over een hernia in de onderrug.

Je antwoord niet gevonden?