Wat is de wachttijd voor een PTED operatie?

De wachttijd voor een PTED operatie bij Herniapoli is zeer kort. Doorgaans kan de PTED operatie binnen 1 week plaatsvinden. Door de korte wachttijd en de spiersparende operatietechniek kunnen patiënten snel herstellen en hun dagelijkse activiteiten hervatten.

Binnen 1 week een PTED operatie bij Herniapoli

Bij Herniapoli kunnen hernia patiënten gelukkig snel terecht voor een PTED hernia operatie of een PTED stenose operatie. Om te bepalen of een PTED operatie geschikt is, is het belangrijk om eerst een diagnose te stellen. Op basis van een ingevuld diagnose formulier en een recente MRI-scan rug, kunnen wij snel beoordelen of een PTED operatie een geschikte behandeling is voor de hernia.

Na de beoordeling ontvang je van ons een voorlopig advies of een behandeling bij Herniapoli zinvol is. Dit advies is kosteloos en geeft duidelijkheid over de mogelijkheden voor de behandeling van de hernia. Indien een PTED-operatie wordt geadviseerd, kan deze in de meeste gevallen binnen 1 a 2 weken worden ingepland bij Herniapoli. Het is wel belangrijk om te benadrukken dat niet iedereen met een hernia direct in aanmerking komt voor een PTED-operatie. De specialisten van Herniapoli zullen hier tijdens het telefonische consult een duidelijk advies over geven.

Je antwoord niet gevonden?