Herniapoli ervaringen

De positieve ervaringen van patiënten die geholpen zijn via Herniapoli, zeggen veel meer dan de informatie die wij als adviseurs kunnen geven. Zij weten als geen ander hoe het is om pijnklachten als gevolg van een hernia te ervaren, terwijl dit in de meeste gevallen met een PTED operatie bij Herniapoli snel en effectief kon worden opgelost.

Wij laten graag onze patiënten zelf spreken, daarom lees je op deze pagina een aantal ervaringen van patiënten die bij Herniapoli onder behandeling zijn geweest.

Ontdek onze brochure

Brochure3

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat zijn de ervaringen van patiënten van Herniapoli?

We hebben onze patiënten gevraagd om de ervaringen met Herniapoli te delen. De complete verhalen zijn op onze ervaringen pagina te lezen, maar we vatten graag één van de ervaringen voor je samen. Zo schrijft meneer Poortinga onder andere:

“Dr. Guido Ostermann van Herniapoli.nl kwam de dag voor de PTED herniaoperatie kennismaken en gaf mij tijdens het intakegesprek veel vertrouwen over de uitkomst van deze operatie. Van de operatie zelf heb ik niets meegekregen, aangezien deze plaats vond onder volledige narcose, zodat er geen kans was op enige beweging. Na de operatie werd ik terug gebracht naar de verpleegkamer en dr. Guido Ostermann liep met me mee. Ik heb nog wat extra pijnstilling gekregen, zodat ik even rustig kon bijkomen.

 

Na de operatie was de pijn in mijn been was helemaal verdwenen en ik kon weer rechtop lopen, iets wat anderhalf jaar lang niet mogelijk is geweest. Dezelfde dag nog ben ik in de loop van de middag ontslagen uit de kliniek en ben ik zoveel mogelijk liggend in de bijrijdersstoel naar huis in Friesland gebracht.

 

Terugkijkend op het hele proces van ontstaan van de extreme pijn tot aan de operatie, mag ik zeer tevreden zijn. Binnen 14 dagen had ik de PTED operatie achter de rug en kon ik beginnen aan mijn revalidatie. In de Nederlandse zorg was dit zeker niet gelukt. Chapeau voor de medewerkers en artsen van Herniapoli!”

poortinga hernia ervaring

Meer patiënten ervaringen lezen?

Patiënten ervaringen

Kies voor Herniapoli

Na het lezen van deze informatie meer interesse gekregen in een mogelijke PTED operatie? Vul dan vrijblijvend het diagnoseformulier in en ontvang binnen 48 uur een behandeladvies van Dr. Jost Thissen. Onze kliniek beschikt over de nieuwste operatiekamers. Jaarlijks worden er 1000+ operaties uitgevoerd. Eerst nog meer informatie verzamelen? Laat dan een terugbelverzoek achter voor een adviseur van Herniapoli.

Vrijblijvend behandeladvies

Je antwoord niet gevonden?