Stenose operatie ervaringen

We vertellen graag meer over eerdere ervaringen van onze patiënten die een stenose operatie hebben ondergaan. Wij kunnen vertellen dat we specialist zijn op het gebied van een stenose operatie, dat we geen lange wachtlijst hebben en dat de pijn in de meeste gevallen binnen twee uur weg is na een operatie.

Maar wij vinden het veel sterker om geopereerde klanten dit verhaal te laten vertellen. Zij weten tenslotte als geen ander hoe het is om met een stenose of vernauwing van het wervelkanaal te lopen.

Ontdek de brochure

Brochure3

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat zijn de ervaringen van patiënten?

Zo heeft Renée Huis een goede ervaring met onze stenose operatie en schrijft samengevat het volgende: “De operatie zou ik zo weer over doen, de pijn was direct weg en heb ik nooit meer gevoeld.

 

“Al meer dan 5 jaar ervoer ik rugklachten. Ik dacht altijd dat dit lag aan mijn werk of de houding wanneer ik liep. ”

 

Inmiddels ben ik 20 weken geleden geopereerd en ik ben nog dagelijks dankbaar.”

Ervaring Stenose Operatie

Dit zijn slechts enkele quotes uit de complete ervaringen die eerdere patiënten bij ons achterlaten. Neem gerust de tijd en lees de ervaringen door om meer te weten te komen over de ervaringen bij een stenose operatie.

Meer patiënten ervaringen

Meer informatie over stenose operatie?

Bij een stenose operatie gebruiken we bij Herniapoli de PTED techniek. Deze techniek is ontzettend geavanceerd en is te vergelijken met een kijkoperatie. De stenose wordt verwijderd door een kleine incisie aan de zijkant van het lichaam.

Op onze PTED operatie pagina is meer informatie te vinden over de complete operatie.

Stenose operatie

hernia-stenose-operatie-informatie

Kiezen voor deze operatie?

Na het lezen van de eerdere stenose operatie ervaringen interesse gekregen in deze behandeling? Vul het diagnose formulier in en ontvang binnen 48 uur een behandeladvies van Dr. Jost Thissen. Onze kliniek beschikt over state of the art operatiekamers van de nieuwste generatie. Jaarlijks worden er 1000+ operaties uitgevoerd. Eerst nog meer informatie verzamelen? Laat een terugbelverzoek achter voor een adviseur van Herniapoli.

Bel mij terug

Je antwoord niet gevonden?