Specialist endoscopische PTED hernia operaties

Guido Ostermann

PTED specialist

Internationaal erkend

3000+ operaties

400 per jaar

PTED operaties sinds 2005

Dagbehandeling

Korte herstelperiode

Verlaat kliniek pijnvrij

Lichte anesthesie

Sleutelgat operatie

Zeer korte hersteltijd

Herniapoli, specialist in de PTED hernia operatie

Herniapoli is een initiatief van Privatescan, bekend van preventief medische onderzoeken. Herniapoli werkt samen met neurochirurg Dr. Guido Ostermann, specialist in de endoscopische PTED hernia operatie. Met meer dan 3000 uitgevoerde PTED operaties behoort Dr. Guido Ostermann in Europa tot de meest ervaren chirurgen binnen dit vakgebied.

Snel van je rugpijn af!

De PTED hernia en stenose operatie is een revolutionaire endoscopische operatietechniek. Het is de snelste en beste manier om van pijn in de lage rug af te komen. Enkele uren na de operatie kun je pijnvrij lopen. De hersteltijd is een fractie vergeleken met een open hernia operatie.

Weten of jij PTED kandidaat bent?

Na het invullen van het diagnoseformulier en evaluatie van een MRI scan kunnen we je vertellen of jij voor een PTED operatie in aanmerking komt.

PTED hernia operatie lage rug
Lage rugpijn

Pijnvrij in 3 stappen

Diagnoseformulier

Binnen 48 uur een behandeladvies

Vul het diagnoseformulier in en u ontvangt binnen 48 uur een voorlopig behandeladvies. Beschikt u over recente MRI opnamen? Stuur dan een kopie mee.

Behandeladvies

Operatie binnen 2 weken

Na de voorlopige diagnose en bestudering van uw (recente) MRI opnamen van de rug, nodigen we u uit voor een neurologisch consult afspraak met dr. Guido Ostermann.

Opname PTED operatie

Verlaat de kliniek pijnvrij

De operatie volgt circa 2 weken na het behandeladvies. De PTED operatie wordt uitgevoerd in een dagopname. U kunt ook kiezen voor een stationaire opname.

De PTED hernia operatie

Ontwikkeld in Duitsland. Geperfectioneerd door dr. Ostermann

Een hernia is een breuk in een tussenwervelschijf (discus), waardoor de zachte kern (Nucleus Pulposus) tegen een zenuwbaan aan drukt. Vaak zorgt dit voor pijn, verdovend gevoel of zelfs verlammingsverschijnselen in benen, de bil of voet. Een hernia kan een vernauwing (stenose) bij de openingen aan weerskanten van wervellichamen (het foramen) veroorzaken. Dit is een foraminale hernia. Hierdoor ontstaat druk op zenuwen die door het foramen lopen. Een operatie kan nodig zijn als de klachten lang aanhouden en verergeren.

Dr. Guido Ostermann is één van de eerste neurochirurgen die zich gespecialiseerd heeft in de PTED hernia operaties. Voor zijn kennis en vaardigheid geniet hij wereldwijde erkenning. De PTED operatie heeft grote voordelen vergeleken met de belastende “open hernia operatie”. Patiënten kunnen doorgaans al twee uur na de operatie lopen zonder pijn. De herstelperiode is zeer kort en het aantal recidieven is nagenoeg nihil.

Belangrijke artikelen

Dr. Guido Ostermann
PTED specialist
Wij    Van patienten zonder Pijn !
Tevreden cliënten

Wat onze patiënten zeggen

PTED kliniek

Waarom de Herniapoli?

Door jarenlange ervaring en meer dan 3000 uitgevoerde PTED operaties behoort Dr. Guido Ostermann van de Herniapoli tot de top PTED chirurgen in Europa.

PTED vergoeding zorgverzekering

Onze missie

De Hernia poli strijdt voor standaardisatie van de PTED operatie in Nederland en daarmee vergoeding door Nederlandse zorgverzekeraars.

Veel patienten ondergaan de PTED operatie

Onze visie

De Hernia poli wil de PTED operatie techniek voor zoveel mogelijk Nederlandse patiënten toegankelijk maken en hen van chronische rugpijn afhelpen.

Hallo, hoe kunnen we u helpen?

    Vul je gegevens in en ontvang onze brochure in je mailbox.