Wat zijn de PTED operatie ervaringen van patiënten?

Een operatie ondergaan om van een rughernia af te komen is niet een stap die zomaar wordt gezet. Er gaat in veel gevallen een traject van een langere periode aan vooraf. Bij Herniapoli begrijpen we heel goed dat ervaringsverhalen van de PTED operatie een goed beeld kunnen geven van wat er te verwachten staat bij een operatie. Daarom vragen wij patiënten om een testimonial achter te laten na hun operatie. Ze kunnen op die manier in eigen woorden vertellen over de ervaringen die ze hebben gehad met een PTED operatie.

Herniapoli is een specialist is het op het gebied van deze hernia operatie. We hebben geen lange wachtlijsten en deze operatie methode kan er voor zorgen dat de pijn in de meeste gevallen binnen twee uur weg is. Maar uiteraard zal iedere specialist zeggen dat ze heel goed zijn in dat wat ze doen. Daarom laten we graag onze patiënten aan het woord, om ze meer te laten vertellen over de ervaringen die ze hebben gehad. Hieronder zetten we twee van deze reacties in de spotlight, zo schrijven Max Moester en Steffan olde Bolhaar het volgende:

Ontdek onze brochure

Brochure3

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Al snel kwam ik terecht bij Herniapoli en na het bestuderen van de PTED techniek was ik erg enthousiast. Wat mij vooral aansprak was de korte wachttijd en de werkwijze waarbij er geen schade aan de stabiliteitsspier en andere structuren wordt aangebracht.  Ik kon binnen één week terecht in de kliniek in Essen voor een PTED hernia operatie.

 

Nadat ik wakker en bijgekomen was van de mijn narcose kwam Dr. Jost Thissen op bezoek. Hij zei dat ik een stukje moest lopen. Ik dacht eerst dat hij een grapje maakte maar ik stond op en ik kon weer lopen! Pijnvrij! Het was ongelofelijk en ik was zo mega blij, al die maanden met ondragelijke pijn waarbij ik niet normaal kon slapen, lopen of zitten waren ein-de-lijk voorbij!! Bovendien heb ik ook nog een volledige vergoeding voor mijn PTED hernia operatie gekregen.”

Pted Operatie Volledig Vergoed

”Na de hernia operatie ontwaakte ik uit mijn narcose volledig pijnvrij! In de middag mocht ik uit bed en mocht ik lopen. Met verbazing en een lach op het gezicht ging dit zonder pijn! Wat een heerlijk gevoel, na zoveel pijn te hebben gehad. Ik had nooit gedacht dat ik zo snel na mijn hernia operatie van de pijn verlost zou zijn. Na 1 belletje met Frank Hefti van Privatescan Herniapoli konden wij de MRI-scan brengen van het ziekenhuis. De beelden zijn direct naar Hengelo gebracht. De ontvangst was vriendelijk en de beelden werden direct beoordeeld. Nadat Frank uitleg heeft gegeven over verschillende operatietechnieken, heb ik voor de PTED operatie gekozen van Herniapoli. Wat een heerlijk gevoel na al die tijd pijn te hebben gehad. Ik had nooit gedacht dat ik zo snel pijnvrij zou zijn. Na 1 nacht nog voor controle in de kliniek mocht ik de volgende dag naar huis om te revalideren.”

Pijnvrij Na Hernia Operatie Steffan Olde Bolhaar.png

Meer PTED hernia operatie ervaringen lezen?

Patiënten vertellen

Kies voor een PTED operatie bij Herniapoli

Na het lezen van de eerdere ervaringen met een PTED operatie interesse gekregen in deze behandeling? Vul het diagnoseformulier in en ontvang binnen 48 uur een behandeladvies van Dr. Jost Thissen. Onze kliniek beschikt over state of the art operatiekamers van de nieuwste generatie. Jaarlijks worden er 1000+ operaties uitgevoerd. Nog meer informatie verzamelen? Download dan onze gratis brochure of laat een terugbelverzoek achter voor een adviseur van Herniapoli.

Vrijblijvend behandeladvies

Veelgestelde vragen

Waarom een PTED operatie in Duitsland?

Een PTED-operatie in Duitsland is populair omdat de PTED-techniek daar al jarenlang de “Gouden Standaard” is voor het operatief verwijderen van een hernia of stenose. Dit heeft geresulteerd in hoogwaardige kennis, ervaring en kwaliteit op het gebied van de PTED-operatie. Nederlandse patiënten kiezen daarom vaak voor een PTED-operatie in Duitsland vanwege de expertise van gespecialiseerde Duitse neurochirurgen en de toegang tot verder doorontwikkelde PTED-protocollen.

Lees meer ...

Hoe lang wachten met een hernia operatie?

Hoe lang je moet wachten met een hernia operatie hangt af van de ernst van de symptomen. Bij ernstige pijnklachten kan een operatie binnen enkele dagen of weken gepland worden. Bij mildere symptomen kan de neurochirurg besluiten om enkele weken te wachten met opereren. Niet-chirurgische behandelingen, zoals fysiotherapie en pijnbestrijding, kunnen soms ook effectief zijn. Echter genezen niet-chirurgische behandelingen de hernia niet.

Lees meer ...

Interessante artikelen

Meer informatie over het behandelen van een hernia.

Je antwoord niet gevonden?