Hernia ervaringen

Uiteraard kunnen onze adviseurs je precies vertellen waarom Herniapoli de beste keuze is wanneer je bent getroffen door een hernia of stenose. Omdat onze patiënten voorop staan, vinden wij het echter belangrijk om hen te laten spreken. Zij weten namelijk als geen ander hoe het is om last te hebben van hernia klachten.

Bovendien kunnen deze ervaringsverhalen je meer inzicht geven over de behandelprocessen, de PTED operatie en de herstelperiode na een hernia of stenose operatie bij Herniapoli.

Vrijblijvend behandeladvies?

Ontdek onze brochure

Brochure3

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat zijn de hernia ervaringen van onze patiënten?

Lees hier het ervaringsverhaal van oud patiënt Albèrt Engelbregt:

“Ik had pijn in mijn onderrug met verschrikkelijke zenuwpijn in 1 been. Dit had ik al 4,5 maand. Na het zeer open en makkelijke gesprek met de chirurg dr. Jost Thissen onder begeleiding van Team Herniapoli waren mijn twijfels echter geheel weggenomen.

 

Na ruim 4 maanden van ondraaglijke pijn, het aflopen van fysio en alles wat je maar kan bedenken. Een doktersadvies dat aangaf om zeker niet te opereren heb ik toch de stap genomen. Ik was de wanhoop nabij. Na grondige research ben ik bij de Herniapoli uitgekomen. Aanmelden bij de Herniapoli tot het moment van de operatie duurde maar 14 dagen.

 

Na de operatie kwam een vriendelijke verpleegster naar mij toe en stelde me gerust dat de operatie 100% geslaagd was. Ik probeerde op dat moment nog symptomen van de hernia te voelen, maar die was compleet verdwenen. Kon het eigenlijk niet geloven na al die maanden van pijn en het slikken van zoveel pijnstillers. Ik moest naar het toilet en vroeg hoe dat moest. De verpleegster hielp me uit bed en zei, loopt u maar. Nou dat was het dan eigenlijk. Geen pijn, geen pijnstillers meer, zelfs geen paracetamol.

 

Kortom, ik zou een iedereen die met een soortgelijke situatie dealt deze operatie toe wensen. De ellende is achter de rug. En laat je zeker niet wegsturen door de artsen en specialisten in Nederland die zeggen dat het vanzelf wel over gaat.”

Naast de ervaringen van Albèrt Engelbregt, kun je bij ons nog vele andere testimonials terug vinden. Vaak hebben mensen die zijn getroffen door een hernia last van pijnlijke symptomen. De meest voorkomende symptomen zijn pijn in de (onder)rug met uitstralende pijn in een van de benen.

De ervaringen van de door Herniapoli geopereerde hernia patiënten, komen veelal op hetzelfde neer: terwijl ze door de reguliere zorg niet serieus werden genomen, zijn ze dankzij de PTED operatie van Herniapoli eindelijk af van de vervelende pijnklachten als gevolg van een hernia of stenose.

Hernia Ervaring Pted

Benieuwd naar meer ervaringsverhalen?

Patiënten ervaringen

Kies voor de expertise van Herniapoli

Bij een online zoektocht zijn er tal van hernia oplossingen en ervaringen te vinden. Toch durven wij wel te stellen dat een PTED operatie een van de beste oplossingen is om snel van de rugpijn af te komen. Het gaat om een revolutionaire endoscopische operatietechniek en het is de snelste manier om van pijn in de lage rug en benen af te komen. Zoals de hernia ervaringen ook laten zien, het is binnen enkele uren na de operatie weer mogelijk om pijnvrij te lopen. De hersteltijd van deze operatie is een fractie vergeleken met een traditionele operatie.

Na het lezen van deze informatie en de eerdere ervaringen meer interesse gekregen in deze behandeling? Vul dan vrijblijvend het diagnose formulier in en ontvang binnen 48 uur een behandeladvies van Dr. Jost Thissen. Onze kliniek beschikt over de nieuwste operatiekamers. Jaarlijks worden er meer dan duizend operaties uitgevoerd. Eerst nog meer informatie verzamelen? Laat dan een terugbelverzoek achter voor een adviseur van Herniapoli.

Diagnose formulier invullen (invultijd: 3 min)

Je antwoord niet gevonden?