Informatie voor geopereerde patiënten

In deze brochure (inclusief revalidaties schema) lees je meer over het herstel en revalidatie proces na een PTED herniaoperatie of een operatie aan een vernauwing van het lendenwervelkanaal. De beknelling van de zenuw is door de operatie weggenomen. Echter, heeft deze zenuw nog enige tijd nodig om tot rust te komen. Hierdoor kan het zijn dat je nog enige tijd na de operatie een dof en/of tintelend gevoel houdt in een ledemaat. In onze gratis brochure lees je hier en over andere onderwerpen meer over.

Ontdek de brochure

Brochure3

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat vind je terug in onze gratis brochure?

  • Na de PTED operatie. Wat voel ik direct na de operatie en wat mag ik wel of niet doen?
  • Adviezen voor herstel. Voor een goed herstel is het belangrijk om adviezen op te volgen die zijn gegeven door de arts.
  • Revalidatie proces. Hoe ziet het revalidatie programma eruit? Inclusief een handig revalidatie schema voor de eerste 12 weken.

Download onze gratis brochure met alle informatie voor geopereerde patiënten. In onze overzichtelijke 13 pagina’s tellende digitale brochure vind je alle informatie terug. Laat je naam en e-mailadres achter en download de brochure gratis.

Over Herniapoli

Herniapoli is specialist in minimaal invasieve endoscopische hernia operaties in de lage rug. In tegenstelling tot de standaard klassieke open of microchirurgische ingreep, voert Herniapoli haar operaties uit middels een revolutionaire techniek genaamd PTED (Percutane Transforaminale Endoscopische Discectomie).

Hernia herstel na operatie

Je antwoord niet gevonden?